God Jul Darlings!


10/12/17




Luciakröning!

Helgen har varit hur mysig som helst. Tack vare alla fina! Nu ska jag snart iväg och träffa Hanna och Vanessa för jul på Liseberg. Se Lucia-kröningen och äta kanderade äpplen. Hur stolt blir man inte när de två absolut bästa kandidaterna till Göteborgs lucia faktiskt kommer från Torslanda. Nu håller jag tummarna för Sofia och Matilda! Ni med hoppas jag!

You had me at hello. Literally.

December: Nästan exakt ett år sedan.

Jag kände honom inte. Jag lade inte till honom som vän. Jag accepterade honom aldrig som vän. Men han skrev. I början var det bara ett roligt tidsfördriv när jag mådde som sämst. Vår oskyldiga relation - att prata långt in på nätterna - fick mig att sluta tänka på hur ont det gjorde. Hur dåligt jag mådde. Konversationerna gjorde att jag somnade sent i flera veckor, till den kvällen jag trodde att han hade tröttnat på våra samtal, och inte loggade in. Då kunde jag inte somna alls. Jag var beroende. Han hade gjort mig lycklig igen. Precis som han hade skämtat om att han spred värme i form av kärlek. Jag ville inte förlora det med.

Men dagen efter det skrev han, precis som "vanligt". Han hade inte tröttnat, och vi fortsatte våra nattliga samtal. När jullovet led mot sitt slut hade jag fått en ny vän. Idag är han min kärlek.


What I feel like doing today..


Vakna aldelles försent. Ta ett ett varmt bad.
Äta frukosten i sängen. 
Sträckkolla på serier. Tända ljus i hela rummet och kolla igenom gamla fotoalbum.


 


RSS 2.0