DON'T STOP US NOW, 'CAUSE WE'RE HAVING A GOOD TIME


KISS KISS BANG BANG

Gårkvällen som först var menad för mys framför Sunes jul, slutade med att vi hamnade på Karismas dansgolv istället. Isabelle gick loss helt och jäklar vad jag älskar henne för det! Bartendern var galet snäll och vi fick champagne för nästan ingenting alls. Det enda som var dåligt med kvällen var karismas vip-rum. Det var verkligen inte så fancy som det låter. Killar som skryter om hur mycket pengar de lagt ut under kvällen. Torrt! Vi gick efter tio minuter. Tillbaka till dansgolvet.

I morse gick vi upp halv nio. Vi hjälpte Angelica att flytta till kl 4 vilket gör att jag är helt slut nu. God natt!

I'VE BEEN DREAMING BY THE RYTHYM LIKE THE BEAT OF A HEART

Long time, no see. Allt bra med er?
Med mig är det bra, trots den extrema kylan och att skolan aldrig verkar ta slut. Antar att det är mina vänners förtjänst att jag faktiskt går dit!

Dagens höjdpunkt var när jag och Angelica bestämde oss för att köpa en mini-tårta i choklad till vår receptionist (Det är faktiskt inte så konstigt som det låter), som igår fyllde 50 år.  Problemet är bara att man tydligen blir ledig även dagen efter att fyllt femtio. Där satt vi spända och väntade på att få se minen när han öppnade tårtkartongen. Så är han ledig. Tanken var ju god i allafall, tårtan med. Ja, vi var tvugna att äta upp den själva helt enkelt. Han får en ny i morgon!

Förresten så har jag fått ett tredagars-jobb! På en modemässa, I'm excited!

I morgon lämnar min syster mig och kalla Sverige för Australien i ett halvår. Kan inte neka att jag är otroligt avundsjuk. Men Pernilla, du vet om att jag enkelt kan muntras upp om du skickar lite presenter då och då..Right?





THEY SAY YOU'RE MY ADDICTION


Mamma kom hem med massa melontuggumin. "Inte äta godis" var mitt nyårslöfte men jag fick göra undantag. Melontuggumin och choklad är tillåtet. Har även hört att choklad skall vara bra istället för en annan sak pannkakor


Jag är riktigt sugen på att se Snabba Cash! Läste boken (okej, jag lyssnade på ljudboken) men den var riktigt bra. Joel Kinnaman är ju inte helt fel heller.


DRÖMTYDNING

Det känns faktiskt lite pinsamt. Berättade en dröm, i tre nätter har jag drömt samma sak, för en kompis. Berättade att jag skulle fråga en annan kompis vad just det betydde. Hon har nämligen fått tyda en annan helt sjuk dröm innan vilket visade sig stämma helt. Läskigt.

Men som sagt så trodde jag mer att det var en ren slump att en bok om drömtydning kunde visa vad jag kände. Så jag sa att jag skulle be henne ta reda på vad det betydde eftersom jag drömt det i tre nätter. Min kompis som jag pratade med, bestämde sig själv för att googla det, och så kom svaret..

Jag skall nog aldrig mer berätta mina drömmar för folk, kunde blivit riktigt pinsamt.

ELSAS MODE






ROXANNE



Hur ensam känner man sig inte, när man helt plötsligt kommer på att man skrattar för sig själv till en film? Ganska ensam! Visserligen var filmen riktigt rolig, Roxanne heter den... Tänk om pappa hade fått bestämma mitt namn. Då hade jag med hetat Roxanne. Tack och lov för att mamma finns! Tror inte jag hade kunnat leva upp till det namnet, lite för flashigt för mig antar jag.

Förövrigt är jag sjuk så nu ska jag tycka allmänt synd om mig själv med min nya Elle, te och hallonmuffin.

Sov gott!




YEARS AGO

Jag älskar den här bilden! Dels för att det är två av mina allra finaste vänner på den och dels för att detta är ett av alla fina minnen jag har med med Julia och Hanna. Vi var bästa vänner och satt ihop, kort sagt. Tresamhetsmagi kallade vi det, töntigt kan tyckas, men det betydde något för oss.

 

 

 

Alla förstod tydlige inte ironin i förra inlägget, självklart spelade vi inte in kalle! Vem gör det?


FIRA JUL LITE TIDIGARE I ÅR


Värt att nämna; i fredags hade jag mysigaste kvällen på länge med mina snyggingar Angelica och Isabelle.


Ikväll firar vi jul, lite tidigare än förra året, allt för att slippa trängas bland allt folk som ska julhandla. Skönt! Kl: 15.00 blir det Kalle, såklart, pappa spelade in det. Nej, nu måste jag skynda mig om jag ska hinna handla julklapparna innan tomten kommer!

Ho ho ho!
Later

WHAT I LIKE ABOUT YOU, YOU REALLY KNOW HOW TO DANCE




C


C som i...?

Måste erkänna att jag skäms lite nu, faktiskt ganska mycket. Jag tar tillbaka allt jag någonsin sagt och tyckt om C!


GIRLS GIRLS GIRLS



Gårkvällen spenderades på nivå med tjejerna. Från att vi satt och frös blev det sen en galet kul kväll med mycket dans. Känns äntligen som jag fick min bra start på det nya året!


2010





GRATTIS HJÄRTAT!

Denna dag tillhör Isabelle som fyller 19 år. Grattis gumman! Vad passar bättre såhär dagen efter nyår än ett bakiskalas. Pizza, film och grymma tjejer känns ganska svårslaget just nu!














RSS 2.0