FASCINATION


Nu är jag hemma i torslanda igen för en kort visit. Plugga och packa står på schemat. Springer runt i huset och letar efter något att ha på mig i morgon. Johanna ordnar påskmiddag, vilket ska bli väldigt kul om jag slipper att gå naken. Funderar faktiskt lite på det nu då jag inte kan hitta något annat..

JAG FLYTTAR..

..ner en våning. Mycket har vi hunnit med idag men allt är fortfarnde inte klart. Saker måste köpas och hängas upp osv. I morgon flyttar jag igen för några dagar bara, hem till min älskling. Mysigt.

Nu jag ska somna i min nya stora säng!

Sleep tight peeps!

LIKE WHEN YOU SAY IT'S A BEAUTIFUL DAY, AND THE RAIN COMES DOWN DOWN



Skön dag idag. Tre slappa lektioner, och en inställd. Soligt ute. Min finaste som kommer hit snart ska jag göra våfflor till. Det är ju våfflans dag idag för er som har missat det. Kanske, är det även så att jag kan flytta ner i mitt nya rum idag. Mycket bra på samma gång!



Puss på er!


23:08



Sitter under täcket med ett stort glas mjök (vilket är alldeles för underskattat!) och tittar på family guy. Väntar på att min älskling skall ringa och säga god natt.





SLEEP TIGHT!



HELGEN

Hem till Jesper. Åt middag tillsammans med han och hans vän på en mysig resturang. Fler vänner kom. Gick på hemmafest i 30 min. Hjälpt en onykter vän från att ramla på isen. Somnade i en varm famn. Vaknade tidigt. Åkte buss. Har träffat Sheila. Vi pluggade. Ätit varma bullar med te. Gjorde om Sheilas blogg. Pratat kärlek. Kollat på de allra första avsnitten på SATC-boxen. Somnat ensam. Vaknat ännu tidigare. Pluggade. Sjöng "Ja må han leva" för bror som fyllt 20. Bakat scones till frukost. Gjort om en jacka. Firat bror med tjocka släkten. Kvällspromenad med Jesper. Sängen.

WAKE UP CALL

Klockan 04.27 vaknade jag, pigg. Skrev på projektarbetet och när jag var klar med det tränade jag yoga på wii fit. Ställde mig och bakade scones till frukost till min bror som fyller 20 år idag. Grattis! Har precis gjort om en jacka, eller gjort om låter väldigt avancerat. Jag klippte. Tycker inte att den satt fint innan så jag använde den nästan aldrig.

En ny jeansväst, tadaa!





BREAK


Fika i solen på stentrappan med två fina vänner. Mer sådana raster!

ONE.TWO.THREE.FOUR.

Visst känns det lite som att det är vanligare idag att man har eller har haft en blogg, än att inte ha en. Bloggare som har blivit riktigt stora vet de flesta vilka det är. Även de som vanligtvis inte läser dem. Jag kan nog erkänna själv att jag är en bloggnörd. Inte för att jag själv skriver mycket, utan för att jag läser många andras bloggar. Jag tycker om att läsa bloggar där personen kan sätta ord på känslor och få alla andra att känna igen sig. Jag blir inspirerad av att se se fina bilder och snygga klädkombinationer. Vissa tycker att det är konstigt hur många bloggar jag läser och bara för det tänkte jag lägga upp fyra av mina favoriter. Det var så lite så!

http://blogg.veckorevyn.com/andreasstil/
http://hannamw.bubbleroom.se/
http://blogg.stureplan.se/michaela/
http://emsedge.freshnet.se/


WEEKEND

I fredags åkte vi hem till Linn som hade fest. Innan alla kom lagade vi middag och sjöng sing star. Tror inte att det är min grej. När jag börjar sjunga stängs allt ljud av. Vad betyder det? Det var väldigt trevligt i alla fall.
Lördagen bestod av middag hos Jesper med hans släkt. Det var intressant, minst sagt. Efter det åkte vi hem till Jespers kompis och kollade på skräckfilm. Det var i och för sig bara jag och Niklas som kollade. En annan försökte sova och istället för att erkänna att han var rädd, skyllde han på att filmen var dålig då den inte hade någon handling. Igår bestod dagen utav skolarbeten vilket jag ska fortsätta med nu.
Ciao

"NÄSTA GÅNG SKA HAN INTE KOMMA UNDAN!" - CECILIA JACOBSSON


Funderar på att börja med dagens citat här på bloggen. Det sägs väldigt mycket kloka och ännu fler okloka saker i min klass. Jag tänker dock inte gå in på vad rubriken står för, det får stanna i klassrummet tror jag. För Cecilias skull.

Förövrigt är jag stressad som tusan. I morgon har jag prov i internationella relationer och för tillfället kan jag nästan ingenting, så jag håller på att råplugga det nu. Varför blir det alltid så? Efter skolan i morgon åker jag hem till Linn som ska ha fest. Det kan bli riktigt bra!

Have a nice one fellows!

THOUGHTS

Hur kommer det sig att man aldrig lär sig att inte göra allt i sista sekunden? Hur skulle ja må nu, om jag inte hade svarat, när du skrev till mig den dagen? Hur ser mitt liv ut om femton år? Hur kan man göra saker utan att tänka på andra inblandade först? Hade jag gått klart skolan om inte mina vänner gick där? Tror jag på ödet? Vad skulle jag göra om jag fick en miljon kronor? När försvinner snön? Kan man älskska någon för resten av sitt liv? Hur gammal kommer jag bli? Finns det synska människor?

SVÄRDFISK

I morse åt jag frukost på Egg & milk med Sheila och Jesper. Jättemysigt men väldigt mycket människor. Efter det åkte vi till slottskogen och tog en promenad. Vårkänslor for sure!




FRIDAY

Optimist, naiv och allt för självgod trodde jag att när jag kom hem, faktiskt skulle sätta mig och plugga. Tro mig, jag försökte men kom inte till mer än att öppna mitt dokument, som jag igår skrev tre inledande rader till mig uppsatts i, innan jag la ner. Istället sitter jag och lyssnar på massa låtar från förra sommaren, bl.a. Kings of leon och Johnossi!
HOPPLÖST.

SUNNY DAY

 

Dagens humör: Glad och kär. 



Det känns som att det äntligen börjar bli lite vårväder. Åtminstone går det åt rätt håll. I morse när jag åkte till skolan gick människor runt med solbrillor. Folk har börjat sätta sig på uteserveringarna och det har varit soligt hela dagen. Hur glad blir man? Allt känns lättare.




RSS 2.0