XOX



Sweet dreams sleepyheads!




We like to go crazy




I fredags var jag och några tjejer hemma hos Fanny som hade lagat asiatiskt, vilket var hur gott som helst! Idol, film, Gossip Girl, alfapet som slutade helt galet och sminkningar som även det spårade ut totalt med bl.a. mustascher, stjärnor och gröna ögonbryn. Bilder på det, kommer en annan dag! Kanske.

A/W 2010

Åh, mysfaktorn är hög nu. Jag älskar att se löven som faller från träden, klä den kalla marken med höstens varma färger. Att själv få värma mig i mysiga, stora koftor och tända ljus runt omkring mig. Jag älskar det! Det är något speciellt med hösten och mörkret. För att inte tala om vintern.

Den absolut mysigaste tiden på året. (Inte bara för att jag fyller år då. Bara lite.) Jag längtar redan tills det är dags för att lyssna på julmusik, baka pepparkakshus, lussekatter, dricka godaste blåbärsgluggen och packa in paket i fina omslag. Bara själva grejen att jag, redan för någon vecka sedan, köpte min första julklapp säger en hel del.






I love you man


Sköna människor



Love it! Om något sånt här någonsin kunde hända i Sverige!

Friday im in love



Sitter och väntar på att han ska komma och hämta mig. Första månadsdagen på väldigt länge som vi faktiskt kan fira tillsammans, och inte över skype eller genom telefonen. Nu är jag hungrig som bara den, så han får väldigt gärna vara här nu.

Trevlig fredag förresten darlings. Till er som tar på er klackarna ikväll - dansa lite för mig med!
Puss

Metallic

Bilden av modet. Fick den av Jesper på alla hjärtans dag och jag älskar den. Fylld med inspirerande bilder och texter.

Trevlig söndag!


Birthday girl

I fredags fyllde finaste Vanessa år och det skulle självklart firas! På Peacock åt vi supergod mat, drack drinkar, dansade och hade hur trevligt som helst.

RSS 2.0