Biktstolen

Gör olika försök till att få kvällen att gå långsammare. Städar rummet och lyssnar på julmusik för att kunna tänka på annat. Bara tanken på att sätta mig i en tandläkarstol i morgon ger mig magknip. En av mina största rädslor. Dessutom har jag fobi för allt som har med metall att göra (Jag vet, det är konstigt!) så jag klarar absolut inte av när hon ska peta med metallsaker i min mun. Däremot har jag inte så mycket att välja mellan längre. Mina föräldrar har tröttnat på att belata räkningar för att jag backar ur och inte går dit.

Lovar mig själv en present om jag faktiskt går.





I-landsproblem

Som Hanna sa; Den här tjejen representerar alla Sveriges kvinnor.

Och det är precis vad hon gör. Tjejen har hela garderoben fylld med kläder, men hittar ändå ingenting snyggt att ha på sig. Någon som känner igen sig? Räck upp en hand.


A date with my past.

Kvällssyssla.
Packar ner ett tidigare liv i påsar. Hittar en en gammal kärlek och sparar den. Resten av alla minnen, från sena sommarkvällar, partynätter, första dejten och från värre dagar som vände upp och ned på livet, och gav det en ny riktning, slängs. Alternativt ges bort till någon som behöver, som kan skapa nya minnen och som kan älskar dem mer.

XO

Camera flash!




At the moment

Då jag slutade jobbet tidigt idag, åkte jag och köpte lite fler mysiga ljus till rummet. När jag fick syn på att SATC 2 har kommit ut på film var jag tvungen att köpa den! Det är något speciellt med just de filmerna. Jag älskar dem. Och skulle kunna kolla på den utan varken ljud eller text, för att bara kunna se på alla vackra färgglada kläder och skor (någonting som onekligen behövs i min garderob). För att inte tala om platserna att drömma sig bort till!


"Vi ska åka göteborgsvarvet"


Fredagen började med mys hos Hanna medan vi gjorde oss iordning. Spelade biljard på ett ställe där vi antagligen inte passade in. Folk började viska om att vi inte hade spelat biljard på flera år. Som om det vore något helt ofattbart. Hur som helst hade vi sjukt kul! Resten av kvällen dansade vi loss på Park Lane tills vi, bokstavligt talat, inte kunde gå mer. Och var tvugna att ta en taxi till centralen. Resten av helgen har bestått av mys. Med min älskling.

Paris, Milano, New York, London

Tillbaka till michellelinda igen. Jag fattar inte vart tiden tar vägen. Allting går så himla fort nu. Vad hände med planerna om att flytta till London, jobba som au pair eller bara alla ställen jag "skulle" se efter studenten? Dagarna bara rullar på och jag hänger nog själv inte riktigt med.

Över nyår åker jag i alla fall någonstans med min fina Jesper. Sverige eller utomlands spelar ingen roll. Någonstans ska vi. 


   Notting Hill


RSS 2.0