Kräftskiva












Emmelies och Vanessas bilder från i fredags.


Vart är klappzoot?

Förra söndagen tog jag, älsklingen och Niklas en spontanutflykt till borås djurpark. Kan väl ganska milt uttrycka mig med att Niklas var lyrisk över att få klappa getterna och grisarna.






Is it love or is it art

Nu. Som om någon har målat himlen med pastellfärg.



Pizza and candlelights.

Jag känner mig helt färdig, slut i huvudet och ont i fötterna. Fick stanna över på jobbet idag. Var sådär lagom trött när jag skulle byta om, och märker att jag har gått med tröjan ut-och-in hela dagen. Vad ska man göra om inte skratta? Haha, the joke's on me i guess!

Förresten verkar det som att sommaren är över för de flesta nu. "Vardagen" har liksom kommit ikapp oss igen.. Fy fan. 


My illusion my mistake


Way Out West

Åh, om jag fick önska mig ett jobb i julklapp skulle det var exakt det jag jobbade med i torsdags och fredags.

Jag och Sara packade 125 st goodie-bags till lunchen på trädgårn. Festivalmusik spelades ur högtalarna och en fet godispåse höll oss vakna. Mötte upp sponsorer och huvudledningen på stationen för att ta dem till hotellet. Minglade och åt godaste lunchen på trädgårn. Tog vagnen till slottskogen och Way out West för att i Metros tält ligga i hängmattan, äta bullar och lyssna på skön musik som dj:n spelade. Iklädd i en grön Metro-tisha promotade vi Metro genom att gå runt på festivalen och kolla på olika band. Träffade lite gamla vänner som Nassim Al Fakir, Kate Bosworth och Alexander Skarsgård över ett glas champagne (I wish) ... Hehe Okej inte riktigt. Jag var för feg för att gå fram till någon av dem. Istället stod jag och förundrade mig över hur jäkla snygg (och kort!!) Kate är. Starstruck. Nästan. Kollade fler band och avlutade kvällen med en buffé inne på VIP-området.

Gårdagen spenderades på WOW den med. Fast denna gången i våra egna kläder. Satte oss på gräset, lyssnade på musik och käkade thai i solen. Nu är det okej för hösten att komma.

Komma tillbaka till Michellelinda

Jag suger på karamellen. Anledningen till att jag inte har skrivit någonting här beror på att jag har blggat på ett helt annat ställe. Jag ville vara mer privat. Inte för att det finns flera tusen läsare eller så utan för att jag hade lust att skriva utan att tänka mig för. Så jag har hållit den för mig själv. Nu däremot börjar jag tröttna på det med, suprice! Jag saknar michellelinda. Som sagt, jag suger på karamellen, men medger att det kliar i fingrarna. Saker har hänt sen sist, mer om det när jag vet helt säkert hur allt slutar. Eller börjar. Känner jag mig själv rätt kommer jag tillbaka redan ikväll.

Puss.

RSS 2.0