SÅDAN MOR, SÅDAN DOTTER!

Mamma skulle förhöra mig på naturen förut. Det gick bra, tills hon kom till frågan som handlade om en homo erectus. Självklart tänkte hon på något helt annat, det är som en apmänniska egentligen, och bryter ut i skratt. När jag sedan svarar att skillnaden är att den är mycket längre och smalare, skrattar hon så mycket att tårarna rinner.  Humor på hög nivå.

När vi ändå är inne på humor; Vad kallas en tillfredställd penis med humor?

Stand up komiker!

Kände mig hyfsat klyftig (och stolt) när jag kom på den. Det verkar dock inte vara så många andra än jag som tycker den är rolig. Nej, nu ska jag städa klart mitt rum, älsklingen kommer hit om en liten stund!

HAVE A NICE ONE FELLOWS!

BRING ME SUMMER




Jag vet.
Det är ett himla tjöt om att jag är trött på skolan, på det kalla vädret och bara längtar efter att ta studenten. Deprimerande. Men just idag känns det ändå rätt skönt med snö ute. Varför? Jo, för att jag inte måste gå ut. Jag ska ligga inne under mitt varma täcke så länge jag bara kan. Har pluggat naturkunskap sedan nio (!) i morse och nu har jag paus.

Ikväll skall jag hem till farmor och titta på melodifestivalen. Egentligen är jag inte speciellt insatt och inte heller särskillt intresserad, men hon skulle göra våfflor..


TÄNK POSITIVT; BARA TRE MÅNADER KVAR! BARA TRE MÅNADER KVAR!

 

PAUS!
Att läsa om byggstenar, mitokondrier, celldelning och Darwins terori om hur livet uppkom, är ungefär det tråkigaste som finns. Ses vi inte i morgon mina kära, så har jag med stor sannolikhet avlidit i tristess. Ni vet hur det är när man skall läsa något riktigt ointressant, när ögonen följer raderna i boken, men man tänker på helt andra saker och får läsa det igen.. Så håller jag på just nu.

 


/M

YOU GET NO VACATION

Lovet har varit, för det mesta, ganska segt hittills. Man skulle kunna säga att jag har gjort otroligt lite, i nio timmar om dagen. Segt. I torsdags var jag ledig. Fick gjort lite skolarbeten och myste med Jesper.

Idag började Fresh fish, en modemässa, med galet mycket snygga kläder som studenter har sytt. Träffat hur mycket duktigt folk som helst. Glad att jag ska tillbaka till mässan imorgon. En tjej som jag jobbade med på Metro fashion days i höstas, kommer dit och jobbar med mig. Då slipper jag äta lunchen själv..




NEKAR ATT HAN VAR INBLANDAD, MEDGER SPARKAR OCH SLAG - KLYFTIG KILLE!


MATH SUCKS

Om en stund kommer Martin hit för att hjälpa mig med matten. Ja, på en lördag. Han har ett otroligt tålamod. Vilket onekligen behövs, om man ska förklara ett tal tre gånger. Jag känner mig totalt värdelös när det kommer till matte och skäms varje gång jag inte förstår, men han är snäll och säger att jag är duktig ändå.

Jobbade lite på projektarbetet imorse, så nu känner jag mig faktiskt ganska duktig.


ONE PAIR OF CANDY LIPS, AND YOUR BUBBLE GUM TONGUE


Mina vänner, jag var där idag. Jag besökte Nirvana.

LOV

Läxor, hemtentor, sena dagar, prov, lärare, iskalla klassrum och allt vad skolan heter. En vecka utan det känns oerhört skönt. Hade först planerat att bara ta det lungt, men nu jag ska jobba så gott som hela veckan, vilket faktiskt ska bli roligt.

Igår var vår milstolpe, 100 dagar kvar tills vi springer ut. Det firades med mexico-tema på Modesty. Våra studentmössor sägs komma snart också. Can't wait! Känns som att det är väldigt nära nu...

Senare idag ska jag iväg och träffa Sheila, fika, kolla i lite affärer och ta igen allt vi har missat.



IT'S ALL ABOUT YOU






GOD MORGON


God morgon! Gårkvällen var den mysigaste på länge, svårt att beskriva det. Kärlek.

Lekt med mina prickiga nu på morgonen och ska snart in till stan och äta sushi med Isabelle, kolla i stan och efter det blir det skolan. Ikväll har vi 100-dagarsfest på Modesty, tema Mexico. Kan bli kul!

Glöm inte att krama era nära lite extra, snart alla hjärtans dag ju.


PUSH IT TO THE LIMIT

Flytta fram pluggdagar. Jag är duktig på det, alldeles för duktig, vilket resulterar att jag har en uppsats att skriva klart ikväll. Jobbigt när man bara kan/vill tänka på en sak..




COMMUNICATION

Känns bra att komma till skolan kl åtta,
för att sedan upptäcka att läraren jag ska ha i
två timmar är sjuk. Otroligt bra!
Kommunikationen på den här skolan är grym.


SLEEP TIGHT


TICK TOCK TICK TOCK

Väntar på att klockan skall slå nio...

1 2 3

Somnade på matten förut. Vaknade nästan lika fort igen av att min lärare, från andra sidan rummet, frågade om jag sov gott. Ja, det gjorde jag. Helst hade jag velat sova bort hela dagen, som onekligen har varit en av mina sämre.  Har inte orkat helt enkelt. Tåget var försenat så hann inte med min intervju idag. Grädden på moset var nog dock killen med torrets syndrom som skrek diverse könsord över hela vagnen, och gapade på mig, när jag efter att ha väntat på att tåget skulle åka i 20 minuter, bestämde mig för att gå av...


RSS 2.0