Roma - prima parte






BACK FROM ROME

Hemma från Italien igen. Åh, om det var skönt att glömma hur det kändes att gå omkring i snön för ett litet tag. Vi hade det hur mysigt som helst. Nästan. Förutom den första dagen vilket inte är värt att gå in på mer.

Så vad ska man säga mer än att vi verkligen hade det underbart. Åt frukost på uteserveringen i solen. Sprang runt på stan i inget mer än tjocktröja och en tunn jacka. Shoppade. Åt god italiensk mat och fick en ny favorit-förrätt, Prosciutto och melon. Agerade riktiga turister och tog en turistbuss för att sedan knäppa hur mycket bilder som helst. Såg allt och lite till. Åt italiensk glass vid Fontana di Trevi. Vi gick till en bar och drack drinkar. Åt ännu mer god mat och shoppade lite till.


Tillfälligt kaos

KAOS.

Åker och fikar med tjejerna. Förväntar mig att, när jag kommer tillbaka, har jag kommit på svaret till den alltid lika jobbiga frågan. Vad ska man packa ner?


19:34

Jobba. Jobba. Spara pengar. Jobba.
Känns ju rätt trist men jäklar vad jag ska ha kul detta året.
Redan nästa torsdag börjar det roliga. Långweekend i Italien, Rom.
Ni kan ju gissa om jag längtar!

What i did on my day off


kärlek


DINNER TIME


Först ut; Middag hos tre nyinflyttade tjejer och efter det får vi ser vart kvällen bär.
Ville visa upp en ny kärlek. Det stod t.o.m. MB -Michelle Bolwede- på lappen. Givet!



23:21

Ni vet känslan när livet verkligen känns helt klockrent. Allting liksom bara flyter på, inte ett moln i sikte, livet på et silverfat. Ungefär. Jag tror att ni förstår.

Jag är så lycklig att jag knappt kan sova.


Trots det så kan jag inte sluta tänka på att något litet minifel (Typ en kommande tandläkartid?) på livet måste det finnas i alla fall. Varför är det så? Varför förutser vi alltid det västa?

Hur många personer tror du hade grattat dig på födelsedagen, om datumet inte fanns med på Facebook?

Under en fem timmars lång fika hinner man komma fram till en hel del.

Har Fanny rätt? Om man inte skriver saker som ska hända/har hänt på sin facebookstatus. Har det då aldrig hänt? Själv skriver jag nästan aldrig statusar, men jag skriver här. I bloggen. Är Facebook och bloggar det enklaste sättet att visa vem man är? Att man finns? Skapar vi oss nya identiteter genom att sålla bort de egenskaper (läs: även bilder) vi inte gillar, och framställa det som vi är stolta över?


Love and other drugs

Nyårsafton var grym! Trerätters, nyårskyss, champagne och fyverkerier uppe på ett högt berg, vilket gjorde att vi även såg alla andras fyverkerier med. Efter tolvslaget bar det av till en fest, men stannade inte speciellt länge och det slutade med att vi -eftersom vi inte fick tag på någon taxi- liftade hem. Haha.

Som sagt, min nyårsafton var grym. Kanske för att jag inte hade några förväntningar alls eller kanske för att jag äntligen fick min nyårskyss.




RSS 2.0