like a warm summerbreeze


lovelovelove

Du vet den där pirriga känslan som sprider sig i hela kroppen. Den som bara han kan få dig att känna genom blickar, fina ord, beröringar. Fjärilarna man får i magen, i början av ett förhållande när allting är nytt och spännande, som första kyssen. Efter snart fem månader känner jag fortfarande den pirriga känslan. Jag älskar kärleken. Jag har hittat honom. Min soulmate.

Mainstreem

God morgon godingar.
Vad är planerna för morgondagen?
Har ni packat ner klackarna och era snyggaste klänningar för några  galna nätter i smögen med tjejerna? Det verkar som majoriteten ska dit i alla fall. Själv skall jag längre upp i landet än så. Byter ut klänningen mot folkdräkten och lär mig måla dalahästar. Okej.. inte riktigt. Däremot ska jag faktiskt till dalarna för att fira midsommar. Så vi hörs igen om några dagar!




Glad midsommar peeps!

Greetings from London




No matter what.

Dagen som startades med en lång power walk med Sheila i det fina vädret, fortsätts nu med altanhäng. Mer än så blir det nog inte idag. Skönt.

11.06

God morgon! Har ni fått sova ut ordentligt eller höll kanske gårdagens bravader er uppe alldeles för länge?

Jag har sovit gott. Hade en väldigt lugn kväll igår med film och honungsmelon. Dagen spenderades med Sheila inne i stan. Hon handlade hur mycket som helst medan jag bara lämnade ut cv lite överallt. Låg på altanen och gjorde ett tappert försök till att sola. Åt våfflor och spelade in sjuka videos som antagligen aldrig kommer visas.


We're the people, the lucky with the fragile bones. The ones that sit and worry about getting to old.


COLOUR

Jag som hade planerat att spendera dagen på altanen. 20 till 25 grader och en stor sol stod det i Metro om idag. Inte helt sant. Hoppas att det blir fint i morgon så man kan få lite färg. Jobbade på cafét igår så missade solen helt. Om inte annat får det hemskt gärna regna så jag kan få använda mina nya gummistövlar från Marc by Marc Jacobs som jag köpte i London. Rosa och lila. Nästan så fult att det blir snyggt.



If it makes you happy, it can't be that bad.

Tillbaka till vardagen, en ny slags vardag. Jag tycker fortfarande att det känns som att jag ska tillbaka till skolan i morgon. Träffa alla igen efter något enveckaslov, få en update på om det har hänt något nytt, spendera stora delar av lektionerna genom att diskutera vart vi ska luncha. Det kommer ta ett tag att vänja sig vid att inte ha samma rutiner och hitta på nya. Jag skapade en nystart. Nu. Visste inte riktigt vart jag skulle börja någonstans, så jag hamnade i garderoben. Slänga skor och kläder, ta upp vinterkläder på vinden, hänga och vika kläderna och in med skorna i hyllan. Jag är klar om någon timme.

I MISS YOU, LONDON.

Välkomna tillbaka sötnosar, hur mår ni?
Jag mår bra, London var underbart!


Jag älskar staden. Jag vill tillbaka nu. Jag hann inte med allt jag ville hinna med och ändå såg vi mycket. Picadilly circus, China town, Buckingham palace, Londons motsvarighet till parishjulet - london eye, Harrods, de engelska pubbarna där jag helt ärligt var den enda som inte drack öl, shoppingen, green park och mycket mer. Vi smälte in rätt bra och det var skönt att vara en i mängden (och slippa turiststämpeln i pannan). För det blir man oundvikligen i en stad som har fler invånare än hela Sverige. Vi tog bussen själva, åkte tunnelbanan, hittade till ställen och emellan åt kände jag mig ganska stolt över att vi hittade när vi bestämde att "Vi möts vid Red lion square." Jag saknar det och vi har faktiskt redan nu planer på att åka tillbaka nästa sommar igen.




SJUKT INTRESSANT INLÄGG, LÄS NOGA.


Jag är helt värdelös på att packa och alldeles för sent ute med allt. Ska åka in och växla pengar om en liten stund. Jag som tänkte att jag lika gärna kunde tvätta alla mina jeans som jag vanligtvis använder samtidigt och kom på nu, att folket i biosalongen antagligen inte vill se mig naken, och därför behöver ett par till ikväll. Alla är fortfarande blöta så jag har letat genom min garderob och hittade mina gamla favoriter. Folk har påpekat att jag ska slänga dem eftersom de är trasiga men nu har jag en anledning till att ha dem på mig.

Förresten är jag riktigt taggad på Sex And The City 2 nu, lite orolig över att den inte skall vara så bra däremot då den har fått dålig kritik och bara en pir. Äsch, är man ett fan så kan den nog inte bli dålig. Puss på er

SEX

Jesper åkte till jobbet för en stund sedan och lämnade mig här, helt klarvaken. Det gör egentligen inte så mycket för jag har mycket som skall hinnas med idag. Jag måste tvätta kläder och packa inför London i morgon. Ska försöka packa så lite som möjigt så jag få plats med det jag köper där. Får max ha 15 kilo så det blir svårt.. Ska antagligen träffa Sheila sen med och ikväll händer det. Jag, Isabelle, Cecilia och Anton ska på SATC 2, vilket lär bli väldigt bra!

FOREVER'S GONNA START TONIGHT

Studentdagen visade sig bli bättre än förväntat. Champagnefrukosten, dansandet på borden i klassrummet, stora leenden vart man än gick, flaket, mottagningen och speciellt minuten innan vi sprang ut på scenen. Det var så sjukt!


This is how we do it.


Detta är anledningen till att det inte blir någon vidare uppdatering här inne. Jag njuter av att slippa stressen och att det verkligen börjar bli sommar. Njutning i form av en fika med tre sorters munkar i solen på Lejontrappan med Isabelle. Eller som idag. Med Sheila och Gregory på altanen med en jordgubbsdrink i handen. Det behövs liksom inte så mycket mer..

RSS 2.0