LÖRDAG 30 JULI



Gillar mina nya enkla ringar. Som jag har letat! Nu drar vi iväg till en mysig italiensk resturang vi hittade påväg hem förut!


FRAMME!

Nu har vi checkat in, äntligen!
God natt finisar!

GRATTIS







Firade finaste mamma på hennes födelsedag förut genom att bjuda på lunch. Åt på ett supermysigt ställe precis vid hamnen. Grattis älskade!

Stockholm

B-friend kunde ta semester till helgen, äntligen! Så imorgon kör vi roadtrip till Stockholm! Whoop whoop.

PÅ MIN ÖNSKELISTA:



Ok, det är i och för sig långt kvar tills min födelsedag men den här är ju döfin! JAG VILL HA NU, Tack. Kanske får jag släpa mig iväg ock kolla på den imorgon. Bara kolla..


08.02 God morgon



ja, då var det väl dags att stiga upp efter att ha legat klarvaken sedan halv tre. Har legat och läst om det hemska som hänt i Norge. En kille som var med om på Utöya, har skrivit om det i sin blogg. Det är så fruktansvärt. Ingen människa ska behöva vara med om sånt. Jag är så himla tacksam att jag har så fin familj, pojkvän och vänner.

Je voudrais

Bilder från:http://www.hanneli.com/

Inspiration! Får mig att faktiskt längta lite - bara lite - till hösten!


RED PANTS

På vägen hem från Jesper imorse råkade jag springa rakt in i rean och kom ut med dessa. Tycker att dem är tokfina! (Okej Sheila, jag vet vad du tänker; Ugly!) Men jag gillar ju det.

Nu blir det träning och ikväll slår familjen Bolwede på stort. Ciderkyckling a la mama. Så gott att man inte kan sluta äta!




Villa Belparc






I lördags på Villa Belparc med mina ladies. Så himla kul! Som vanligt. Nu drar jag hem till pojkvän! Puss


AS SIMPLE AS THAT

Hade egentligen planerat att ta en second-hand-runda idag men eftersom regnet öser ner, stannar jag hemma i soffan. Helt klart skönt det med! Puss

IF YOU'RE A BIRD, I'M A BIRD.

Tiden har gått så otroligt fort denna veckan. Kom för några timmar sedan hem från dockhuset, (läs: allt är i rosa) som Sheila för tillfället bor i. Där bjöd hon på god lunch och sedan kom även Hanna dit. Vi såg The Notebook. Den är ju så himla fin. Fick allt med mig lite fint från stan också, men det tar vi senare. Puss

I BLAME COCO

Ikväll åker jag och fina vännerna och kollar på I blame Coco som spelar på Villa bel parc. Sen hem till älsklingen som jag saknar massor just nu!




WHITE WHITE

 


MOMENTO


7/7-2011



The other day




I helgen åkte jag gokart för första gången!  Älsklingen kammade hem andraplatsen, för mig gick det inte lika bra. Men jisses vad kul det var! Hade ont i mina käkar efteråt av att ha skrattat så mycket.

RSS 2.0