HUR LÅNG TID TAR DET INNAN MAN KAN SOVA IGEN?


ZEBRA NAILS


Målade zebraränder på naglarna. Tycker det blev tufft! Nu ska jag leta upp en julfilm, tända ljus och äta pepparkakor. Första advent idag ju!









SUMMER 09







































ÄNDÅ SITTER JAG KVAR HÄR, I ETT SISTA KAPITEL SOM JAG HAR FÖRÄLSKAT MIG I.

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

BETTER TOGETHER

Igår firade vi Anton som har fyllt myndig. Himla skönt folk. De gav Anton massa uppdrag inne i stan, så om ni möjligtvis råkade se en elefant springa upp för avenyn var det med största sannolikhet Anton. När han kom tillbaka till huset gömde vi oss i vardagsrummet och alla skrek grattis när han kom in. Första komentaren "åh alla bitches är ju här!". Hade en otroligt kul kväll i alla fall, innan jag kom hem till min pojkvän. Eller vad man ska säga.

Idag var jag och lämnade sakerna jag sålde på blocket i stan. Nu har min mattelärare precis åkt hem. Jag vill jag bara sova, helst till nästa lördag. Jag mår rent av skit nu. Vet inte vart jag ska ta vägen.

VINGT-SIX NOVEMBRE

Min middag idag bestod av lax, hummersås och stekta grönsaker. MUMS. Som jag har längtat efter att äta den maten på Athena! Sist jag var där hade jag halsfluss, så kunde inte äta upp allt.

Har lekt med Cecilias bloggdesign, önskar verkligen att jag fick tillbaka mitt photoshop. Allt hade gått så mycket lättare då.

Nu skall jag försöka hitta något att ha på mig i morgon. Kan bli svårt. Har verkligen tröttnat på allt. Vill ha nya fina mysiga koftor, fina linnen, ny jacka, ny väska. Ja, i stort sett allt. Dagens i-landsproblem for sure.

HAPPY BIRTHDAY DADDY


Grattis pappa på födelsedagen!

IT'S TYPICAL

Det är typiskt. Klockan kvart i sex ringer alarmet på mobilen. Jag stressar för att hinna med allt, vilket slutar med att jag har tjugo minuter kvar innan jag ska gå. Skönt. Går in på datorn och dubbelcheckar att det är klockan åtta vi börjar. Det gör vi, I MORGON. Åh, jag blir så trött på mig själv.

Nu längtar jag mer än någonsin till studenten och studentresan. Efter konstateranden igår, skulle de största problemen innebära att sanden fastnar på fötterna, när man går från havet till solstolen och sandas av på handduken. Möjligtvis att man måste gå till poolen och svalka sig, för att solen bränner på ryggen eller att inte kunna bestämma sig vilken resturang man ska äta på. Det är sådana problem jag vill ha.

YOUR HAIR WAS LONG WHEN WE FIRST MET

Fick den impulsiva idén ikväll att jag skulle klippa mig. Måste erkänna att jag känner en smärre seperationsångest till den decimeter som åkte, men jag blev nöjd!

Dagens planer ändrades till lunch i stan med mamma och pappa. Någon fyller ju år snart, så någon visade vad hon önskar sig. Bland annat de sötaste tekopparna med fat till, och min studentklänning.

Nu: Te, hallonmuffins och SATC-filmen.



TWILIGT HYSTERI

Känner mig ensam, jag är nog enda tjejen i världen som inte är besatt av Twiligth filmerna och böckerna. Förstår verkligen inte hysterin över killen. Viss att han får en viss charm av att han räddar henne och är sådär mystiskt, men ändå. Antagligen hade jag extremt höga förhoppningar, vilket inte är konstigt.
En av mina vänner såg första filmen på bio två gånger! En annan förklarade att hon blir generad när hon läser boken, då hon själv sätter sig i rollen som Bella. Efter hon hade läst kändes det som om hon hade varit otrogen mot sin pojkvän.

Trots att jag inte är ett fan av Twiligth är det vad som står på schemat för ikväll. Tjejerna ville ha det för att komma in i stämning inför i morgon. När de ska se film nummero due.





ISLAND IN THE SUN


Jag önskar jag kunde åka någon stans. Nu. Gärna PARIS, sitta på café, åka upp i eiffeltornet. Eller varför inte åka dit med en tom resväska och köpa nya fina klänningar och skor. THAILAND, hade med funkat. Bada i klarblåa hav, få en riktigt fin bränna, dricka färgglada drinkar och spendera kvällarna på dansgolvet eller en mysig resturang. Jag hade inte tackat nej. Verkligen inte. Ser ut som det längsta jag kommer denna vintern är till älsklingens landställe. Brasa, promenader och en hel helg för bara mys, det klingar i och för sig himla bra i mina öron det med!

SKOLFOTO

Idag var det dags igen. Dags för det som varje år, som jag konstigt nog väntar på med spänning, men som alltid tycks sluta lika dant. Besvikelse. Jag har under en sådan här dag en enstaka gång i mitt snart 18-åriga liv blivit nöjd. Det var när jag började ettan på gymnasiet.

 

Trots reaktionerna från tidigare år, valde jag att ändå öppna katalogen med hopp, om att det kanske skulle vara annorlunda i år. Kanske har jag vuxit 7cm? Kanske har jag bara sådär plötsligt fått ett vackert leende som alla på röda mattan har och det där fina självfallet? Kanske. Allt jag letar efter är en kille, Gustav för att vara exakt, som någonstans i katalogen skall ligga på golvet och posa. Där!


När jag får upp sidan ser jag mig själv, min första tanke? Vad hände med det där fina självfallet? Tjejen på bilden har ju en utväxt som slutar vid axlarna. Varför är ena sidan vågig och andra rak? Vad hände med mitt fina leende och mina sju cm?

Någon dag ska jag berätta om de fem råläckra tjejerna på nedersta raden, men inte nu.

 

 

 


RSS 2.0