SANIBEL ISLAND AND MIAMI BEACH


Dåligt med inlägg, men när havet bjuder på 30 graders värme och mer, så försvinner lusten att sitta vid datorn rätt snabbt. Därför blir det antagligen inte heller någon mer uppdatering innan jag är hemma. Vi hörs då! Puss


SEX TIMMAR EFTER VERKLIGHETEN.

Igår lämnade vi Washington DC, en av de absolut mysigaste städerna hittills. Gillar kontrasterna från New Yorks höga, reklamklädda skyskrapor. Till skillnad från upplysta Times square där gatorna aldrig blir tomma på folk, så heter Washington DC's centrum George Town. Där alla affärer är små gulliga hus i olika färger som sitter tätt ihop. Det ser mest ut som en liten by, gammeldags som om det vore på 1800-talet.

Idag har det spöregnat här i Charlotte vilket är ännu ett nytt ställe. Inte för att det gjorde oss speciellt mycket. Vi har både pool och jacuzzi på hotellet så det första vi gjorde igår var att ta ett nattdopp. Lyxigt!


Hemlängtan. Eller nej. Jag längtar mest efter mina vänner. Vänlängtan.
Puss


ROADTRIP!

Känns tråkigt att åka ifrån New York idag när vi har haft så himla kul här. Hunnit med hur mycket som helst; museum, båttur runt manhattan, High line, shopping, ground cero, åkt vagn i central park, ätit cupcakes, china town... Ja, ni förstår. Dessutom har vi nästan inte åkt någon taxi alls, vilket gör att vi har gått ungefär två mil (helt ärligt!) om dagen. Hur som helst. Jag älskar New york! Nu fortsätter resan med roadtrip till florida. Första stoppet blir Washington DC!

Hörs när vi är framme! Puss


HELLO, FROM 48TH STREET!

Sitter i lobbyn med Julia och gör ett tappert försök till att hålla mig vaken lite till, eftersom vi är sex timmar efter här. Helst vill jag vakna upp imorgon utan jet lag. Annars har resan gått hur bra som helst. Invirad i en filt, med bakåtlutat säte och en kudde att sitta och krama har jag lyckats ta mig igenom tre hela filmer, två tidningar och lyssnat på massa musik. Himla skönt när man får välja själv!

Kom nästan precis hem från att ha kollat in Times Square, då vi bor bara några blocks därifrån. Mer än så har vi inte orkat med idag. Mer imorgon! Puss


12-4-2011


Det jag kommer sakna mest nu framöver. Mina älskade!

11-04-2011

Jag mötte upp tjejerna på stan idag för en fika och för att fira Jennie ännu lite till. Älskar känslan av att se uteserveringar fullknökade med människor. Det är som om alla precis kommit ur vinterns ide, och näst intill tävlar om att fånga så många av soltimmarna som möjligt. Folk är så taggade inför sommaren, att de redan nu går omkring i t-shirt.

Förövrigt har jag bunkrat upp med lite nytt att fördriva tiden med på planet på onsdag. Sjukt ändå. Onsdag. Det är fortfarande så overkligt för mig att jag ska åka.


HOME

Sitter och kollar på lägenheter. Längtar till att få göra någonting till mitt eget. Inreda med bara mina saker. Nyckelord. Klädkammare. Stuckatur. Högt i tak. Ljust. Stort sovrum. Litet mysigt kök med en balkong att äta frukosten på på sommaren. Nära till allt och ett lyxigt badrum.






Bilder: weheartit.com


TRUTH OR DARE









WE DON'T SLEEP WHEN THE SUN GOES DOWN

Morgondagens tidigaste buss hem. Soluppgång. Hemkomst. Charmen i att gå hem i solsken, efter att ha dansat hela natten med fina vänner. Jag älskar tystnaden.

//Jacka-Zara//Klänning-H&M trend//Väska-Mango//Skor-Acne Gun//


SOTAT

Ungefär såhär såg jag ut efter första sminkningen idag. Sotat. (Andra bilden gör dock inte rättvisa!) Tycker att det blev supersnyggt!


YOUGHURT/GRAPE/MELON

Firar att jag är ledig imorgon med frukt och youghurt, i sängen, framför nya avsnitt av Glamourama. Dock blir det ingen sen kväll ändå. Ska upp tidigt imorgon för att sitta som sminkmodell åt en tjej som utbildar sig till make-up-artist. Kul!

Sov gott darlings!



RSS 2.0