22 grader varmt


Yellow back


update

Kom hem halv tolv från djursjukhuset igår efter att ha suttit och väntat med lilleman i flera timmar. Han fick stanna kvar över natten. Så himla hemskt att lämna honom så men han var jätteduktig. Förhoppningsvis kommer han hem i eftermiddag! Plutten.

Feeling kinda fabulous

Sheila tog med sig ansiktsmasker. Kul! Självförtroendet stiger inte direkt till höjderna när man har dom på dock. Looking fabulous! No?

EXPLOSIONS IN THE SKY




Gårkvällen vart hur kul som helst! Grattis igen fina Emmelie som äntligen har tagit studenten!

För tillfället sitter jag och väntar på att Jesper ska komma och hämta upp mig för att sedan fira hans mammas födelsedag. Efter det  ska vi se The hangover 2! Kan den vara något annat än rolig?

Ha en fin lördag!










GRATTIS

GRATTIS TILL MIN ALLRA BÄSTA VÄN OCH KÄRLEK! I love you Jesper.

HONEY, I'VE GOT A NEW LOVER

Perfektion!

NOM NOM NOM

Härom dagen bestämde jag och b-friend oss för att baka. Jag hoppar in i duschen medan den står i ugnen och säger att han får känna efter när den är klar, eftersom jag har en tendens att ta ut den alldeles för tidigt. När jag kom ut såg den ut såhär... 30 sticktester senare ungefär. nom nom nom




HATTFEST









Vanessas bilder från hattfesten i lördags!

YOU WILL ALLWAYS BE THE ONE




TIO CENTIMETER KORTARE

Sitter och skissar ner saker att bära på helgtid. Helst denna helgen. Funderar på om håret är snyggare nu, efter att ha kapat allt slitet. Eller om längden liksom var det som gjorde hela frisyren.. God natt!


TRE HELT UNDERBARA

 

Mina underbara.





THE BIG NUMBER

Kom precis hem från att ha mött upp tjejerna på Victoria. Firade att Hanna fyller 20 år idag! Grattis igen gumman! Var tvungen att gå tidigt dock, eftersom jag jobbar imorgon. Nu; En dejt i badkaret med den nya Elle-tidningen. Puss finisar!



RAIN/BED

Jag har knappt rört mig utanför sängen idag, förutom de få gånger jag har gått upp för att äta. Det känns i och för sig helt okej när det ösregnar ute. Faktum är att det känns helt rätt! Förövrigt har jag hittat min drömlägenhet. En vindsvåning. Åh vad jag vill flytta nu!

TRE FRÅN IGÅR




HATTFEST

Åkte till stan med Sheila idag för att kolla på hattar till hattfesten nästa helg!



A WALK IN THE PARK

Kom precis hem från en mysig dag på stan med fina Viktoria. Vi åt lunch och fikade i Haga och tittade i lite second hand affärer. Hur mysigt? Nu ska jag strax dra på mig träningsskorna och möta Sheila för en promme!

STRAWBERRYS

Avslutade dagen med långpromenad i solen med finaste Hanna. Lyxade till det med jordgubbar som kvällsmat och nu väntar sängen. Bussen går 6.42 mot jobbet imorgon. Det vart allt för nu. God natt!

FRÅN IPHONE

Gah! Sommarvärme ute!

SNAPSHOTS








APARTMENT NO. 4

God morgon finisar!
Hade det hur trevligt som helst igår, på Apartment no 4 med tjejerna. Så kul när så många kan samlas samtidigt! Idag tänker jag inte göra speciellt mycket mer, än att försöka få tag på min skinnjacka som hon i garderoben lyckades slarva bort igår...


THE COOL KIDS



Eftermiddagen
har spenderats på altanen i solen. Ätit kladdkakan från igår och lyssnar på The cool kids - basement party. Lyssnade mycket på dem i bilen påvägen till Miami. Hej nostalgitrip!

Sprang in på Lindex efter jobbet förut och fick med mig bland annat dessa fina solisar hem. Som jag har letat.




NUDE/PINK

Två till nya finisar från New York.
Nu bär det av till jobbet. Ciao!

DUTTIE

Räkningar, grädden på moset av en lyckad dag. Saknar mitt hjärta. Har varit bortskämd med att vara med honom 24/7 i nästan tre veckor. Går tydligen inte riktigt lika fort att vänja sig av det, som det gjorde med jet lagen..

WHITE ROSES

 


JET LAG

Somnade kl halv ett och har legat vaken sedan kl tre. Sådär lagom till att alarmet ringer på mobilen är jag hur trött som helst. Hur lång tid tar det att komma in i dygnsrytmen igen?

MIAMI





VANS


Hade hemskt gärna ägt ett par marinblå eller gula Vans. Så jäkla snyggt!

VALBORG

Det känns konstigt att vakna upp i sin egen säng, men så himla skönt. Kom hem med planet halv nio på morgonen igår och hade knappt sovit alls under det 17 timmars långa resan hem. Mötte upp mina fina  och saknade tjejer Julia och Hanna för att sitta i solen och titta på killarna som spelade fotboll. Tog oss vidare till slottskogen och grillade korv och åt kanelgifflar, tillsammans med resten av Göteborg ungefär. Fasen vad jag gillar Göteborg på sommaren!

Var så trött efter resan att jag nästan somnade sittandes i gräset så jag åkte hem tidigt och somnade direkt.

God morgon förresten!










RSS 2.0