ATT VARA ELLER ICKE VARA, DET ÄR FRÅGAN!


Är du fortfarande kär i honom? Hur känns det för dig nu då? Folk frågar och jag försöker svara, men kan inte.

Ärligt talat så vet jag inte själv. Ibland kan jag tycka att det är sjukt jävla skönt att inte veta. Det känns som att det aldrig har hänt, som om jag har varit singel hela året och att jag klarar mig fint själv. Ibland är det jobbigare att inte veta. Självaste tanken på att jag kan förstöra allting genom att träffa honom igen, att komma tillbaka till ruta ett. Kanske är det så att jag bara saknar någon att hålla om, någon att överraska med frukost på sängen, eller bara någon som man kan skicka ett sms till som endast betår av massa hjärtan. Eller så kan det vara så att jag är kär i kärleken helt enkelt...

Hur som helst så är jag för feg för att testa. Jag mår bra som det är, precis nu.



december 25th

Julafton var över på några sekunder, som alltid. Om jag ska vara helt ärlig känns det som det var knappt en vecka sedan alla sa "Om exakt en månad är det julafton!". Det var jättemysigt i alla fall och jag fick fina preseter.

Igår firade vi Fanny som fyllde 18. Hade jättekul och det var många från min förra klass där. Kom hem till Fanny vid fem och jag skulle upp åtta, vilket resulterade att jag somnade på bion idag.

Nu ska jag gå och spela wii, sen blir det tacos. Så långt ifrån julmat man kan komma ungefär. Gott.





Vanessas bilder

LATER

LITTLE CHRISTMAS

Nu ska vi snart öppna våra julklappar, spela presentleken och efter det blir det kalkon! Hur gott?

The day before christmas

De senaste dagarna har bestått av julshopping på diverse olika ställen, promenader i snön, den nya desperate housewives-boxen, julrim och massa pepparkaksätande. I morgon är det julafton, alla paket ligger inslagna under granen och jag börjar äntligen komma in i stämningen. Idag ska vi ha en minijulafton eftersom alla mina syskon är så tråkiga och inte är hemma på själva julafton. Men det ska nog kunna bli mysigt ändå! Först ska jag med mamma till Allum och leta efter en nyårsklänning!

Puss

OM ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET, KOMMER JAG LEVA TILLS JAG ÄR 100



Såg på en film precis. Från sommaren, året jag fyllde 14, när jag var hemma hos Hanna. På något sätt fick jag för mig att jag skulle hoppade ut ur hannas fönster. Måste tillägga att det var ett förråd under som man kunde stå på. Väl ute flummade jag runt och gjorde ett tappert försök till bl.a. osynliga trappan. Misslyckat, men vi tyckte det var roligt ändå. Som alltid skrattade vi åt de mest tråkiga sakerna.

Efter en liten stund skulle jag försöka komma in igen, men eftersom vi skrattade så mycket hade jag ingen kraft att äns försöka att dra mig upp. Till slut fick Hannas brors dåvarande flickvän dra in mig. Jobbigt, jag hjälpte ju inte direkt till utan fortsatte bara skratta. Det slutade med att även Hannas bror fick hjälpa till, haha.

Later

JULFEST PÅ BERSÅ

Träningsverk i benen efter allt dansande igår. Sammanfattande så var kvällen galen och jag är sjukt trött nu.









It's always sad when people you know, become people you knew.

                                                  


8 minus stod termometern på i morse, 8 minus! Trodde att jag skulle frysa ihjäl. Känner att en kort tunn klänning och tunna strumpebyxor ikväll kan bli kallt. Värt att tänka om kanske?

Nu ska jag snart hem till Angelica, är så sugen på våfflor efter att vi tittade på Sunes jul igår. Ska be Angelica snällt!
 Later!


I GOTTA FEELING, THAT TONIGHT IS GONNA BE A GOOD NIGHT!


HELLO GORGEOUS

Dramareflektion
Mediekommunikation
Ledarskapsinlämning
Debatt i religionen
Läxförhör i matte
Hyllningstal

Denna veckan har varit stressig. Minst sagt. Från och med nu; inget mer prov, inlämning eller redovisning på länge. Skönt!

I morgon blir det berså med tjejerna. På fredag har vi julavslutning.  

Känns helt okej!


TACK!<3

Gårkvällen var sjuk! Presenterna va grymma och som jag tog det blev det inte en enda oseriös! Tackar. Efter massa vel slutade vi på bryggeriet och hade jäkla kul. Billigt blev det med, behövde bara betala en drink.

Nu ska jag göra frukost åt mig och damen som ligger och sover. Först, måste jag bara visa min fina dikt jag fick av Cicci, Johanna och Linn! <3

Du trodde väl inte att du skulle komm undan detta?
Vi har nämnligen också en hel del att berätta.
I förra dikten fick vi höra att Johanna kallades bajen,
men ni glömde ju nämna att du kallades faktiskt för thaien.
Detta kan man inte tro när man ser dig,
För du har ju alltid sushi med dig.
Men nu ska vi inte prata om mat,
Även om det ligger på våra fat.

Vi tänkte börja med gången du visade tutten,
och alla killar föll på störten.
Du hade dock bara ögon för en av dem,
vi nämner inga namn men Anton hette killen du ville ta med hem.
På offers klassfest hände det grejer,
du betedde dig inte lika bra som oss andra tjejer.
Vi såg er mysa på soffan där,
vi trodde du var riktigt kär.
Detta visade sig inte vara riktigt sant,
då Anton var en stor fjant.

Vi kommer heller aldrig glömma när du berättade om laxen i ån,
för helt plötsligt föll du därfrån.
på golvet låg du oh kråla,
Till Issa skrek "hämta cola"

Nu bangar vi denna dikt,
den börjar ju påminna om en bikt,
men vi kände ju att det var vår plikt.
Nej, nu drar alla ut på krogen,
även fast vi vet att du inte är fullt mogen.
Drick nu för guds skull inte för mycket,
Vi tror inte att du pallar trycket.
För någon gång måste allt ut,
låt det inte bli ett spy-sprut!
Detta var en dikt från oss,
nu är det dags att parta loss.
Vi är glada att vi har lärt känna dig,
Go girl, du är vår tjej!

haha, jag gillar den!


Finally, i'ts my b-day!


Someone new



Känslan av att fylla år i morgon är väl, konstig. Jag känner mig alltid som den som fyller år "om ett halvår".  Morgondagen bjuder på en lektion kl 3-4, där jag endast skall lyssna på redovisningar som inte hanns med förra lektionen. Målet var att det skulle hållas på tio minuter, både min grupp och en annan grupp höll den i tjugo minuter eller mer. Haha!

Efter det måste jag skynda mig hem och fixa färdigt det sista innan tjejerna kommer, det blir bra! Nu ska jag sova!

Later




MYSFAKTOR

Gårdagen var himla mysig med Julia och Hanna. På datorn spelades julmusik och så blev det glögg-drickande. De två tjejerna kan konsten med att höja mysfaktorn. Idag fortsätter julmyset. Ska nämnligen julhandla med Angelica efter skolan. Först måste jag bara ta mig igenom matte och drama. Men. Innan det blir det thaimat med Isabelle. En resturang vi inte äns har vetat om att vi får gå till. Sjukt gott!


I'M SUCH A GEEK

http://metrobloggen.se/UserFiles/18.34436/Image/Stefan_Grantorp.jpg
Rastlös, orkade inte tänka, började titta på Paradise Hotel och nu är jag fast. Fan. Egentligen ett skitdåligt program som jag vanligtvis inte skulle fasta i men jag har hittat mitt ögongodis.


TEQUILA FOR MY FRIEND IT MAKES HER FLIRTY, TRUST ME








CICCIS KVÄLL!

Dans, äppledrinkar,proffsiga fotografer, prinsesstårta, singstar, amatörbilder, sång, CICCI (såklart) och alldeles för måna pinsamma videos. GOD NATT!




Morgondagen kommer bli ett helvete!

SUNES JUL SNART?

http://aangelique.blogg.se/images/2009/sunes_jul_28416675.jpg
Trots att vi stannade kvar i skolan i flera timmar för att jobba på ett arbete, trots att vi hade matteprov och trots att det är stressig i skolan, så mår jag förjäkla bra. Ungefär som Linn när hon får sina lyckorus. Vad det beror på? Kanske vädret, julstämningen eller för att jag har massa roligt som händer denna månaden. Who knows.
Jag skall faktiskt börja med min julspellista på spotify nu. Efter det måste jag börja på min inlämning.
Vad sägs som lite Sunes jul snart tjejer?










THE DAYS KEEPS GETTING BETTER

Nyss hemkommen från skolan, hungrig, men för lat för att ställa mig och laga något. Ska göra klart min uppsats nu tänkte jag, sen måste jag plugga till världens mest ologiska ämne, matte. Har prov i morgon. Tycker om det ungefär lika lite som att sätta mig i tandläkarstolen.

Som vanligt när jag åker bussen hem med Isabelle lyckas vi alltid börja asgarva. Idag, åt en present som vi kommer ge Cecilia på hennes fest på fredag. Kan inte berätta mer än att det är riktigt kärleksfullt. HAHA.

Nej, om jag skulle ta tummen ur och göra klart mitt arbete då!


RSS 2.0