LONDON

Nu är det klart. Vi klickade på boka. Nionde juni smäller det. Jag är överlycklig och förväntansfull.

You had me at hello. VA?

Tänkte köra på en snabb sumering av en riktigt skön helg. Fredagen började med att jag mötte upp Isabelle och åkte in till stan. Kollade på lyckliga och fulla människor som sprang ut ur schillerska. Vi hängde rosor runt halsen på fina vänner. Blev ännu mer taggade till vår egen student. Sprang i ösregnet. Lunchade, fikade, skrattade. Mina föräldrar åkte med mig för att fira älsklingen och hans mamma. Åt god mat och drack rosa bubbel och ännu mer BB, vilket resulterade långa diskussioner om kärlek och vänskap. Målade blommor, och smågubbar på en dörr. Planet earth sattes på?! Somnade i finastes famn för sent. Vaknade för sent. Slappade i sängen tills klockan slog fyra. Kollat på pretty woman. Fikat med mamma. Lagat mat. Nu väntar jag på att lite folk ska komma hit så vi kan fira morsdag.

Have a nice one fellows!  

SPICE GIRLS







Dagen började med nationella i matte c, vilket var helt otroligt svårt. Följde sedan med Isabelle för att kolla på present till hennes pojkvän. Vi hann även titta in i ett par affärer och jag hittade självklart, eftersom jag inte får köpa någonting, massa fina saker. Nu har jag suttit och målat kläder. Lite som tröst eller något för att jag måste spara pengarna till London. Åh vad det kommer bli bra förresten. London med min finaste!



Idag fyller förresten Jesper 20 år, grattis älskling!








EASY LIVING


Kanske borde starta en bildblogg istället. Den senaste tiden har ju många inlägg inneburit massa bilder och väldigt lite text.  Jag har i och för sig inte något speciellt att skriva idag heller... Antar att bilderna talar för sig själva och om man mot all förmodran inte tycker det så finns det ju en rubrik som beskriver det mesta. 
Nu ska jag ut i solen igen! Puss på er.

VARDAGSLYX

Ena lektion var inställd idag så vi satt ute i solen och bara snackade skit. Hur skönt låter inte det? Vardagslyx. Jag har faktiskt planerat att fortsätta med lite vardagslyx nu, spakväll eller något sådant. Förresten, två saker kvar att göra i skolan innan jag slutar den 4 juni. Två saker. Låter det inte helt otroligt? Behöver jag säga att jag mår riktigt bra nu? Stressen är så gott som över. Ja, i alla fall när det kommer till läxor.

Update:
Nackdelen med att inte ha någonting att göra, jag är galet rastlös. Hittade i och för sig en hemsida där man kunde sätta ihop olika outfits. Ganska kul faktiskt. Nej, jag tror inte det finns mycket mer att sysselsätta mig med nu därför säger jag god natt!




BUTTERFLYS IN MY BELLY

Vaknade till ett fint sms från J och har sedan dess legat i sängen med datorn på magen och försökt att komma på hur jag vill att det skall se ut här inne. Funderar på om jag ska göra en helrenovering... Ikväll kommer älsklingen hit innan han åker iväg från mig igen så jag ska laga mat. Scampi i vitlök och chili med färskpasta står på menyn. Mm. På  tal om det så ropar min mage efter mat just nu, dags för frulle.

"JAG VET ATT JAG FÅR GÅ ÖVER NÄR DET ÄR GRÖN GUBBE FÖR JAG ÄR GÄNGARE"

Tjejerna har sin bal idag, så jag, Isabelle, Mathilda och Lisa åkte in till stan för att titta. Där agerade jag fotograf och väldigt många fina bilder blev det. Efter det satte vi oss och fikade på condeco. Mysigt.



GOOD MORNING SLEEPY HEAD

Igår hade Jensen bal och efter allt dansande kunde vi knappt gå det sista. Det kändes dock inte som en bal utan mer en stor fest. Tror inte att jag har förstått än att vi bara kommer ses i tre veckor till. Efter det kommer antagligen många av oss inte träffas alls. Sjukt sorgligt. In till stan och träffa linn sen för att göra ett arbete men först ska jag göre en stor frukost.  


             


VALBORG

Vi träffades hemma hos Cecilia. Grillade och gjorde en otroligt god sallad! Spelade spel. Förlorde på tummen flera gånger. Drack lite för mycket vin. Skrattade. Gick på tåget till stan och hamnade sedan på Bryggeriet. Dansade loss på dansgolvet med mina galet snygga tjejer tills de flesta betämde sig för att gå hem. Åt nattamat tillsammans med Isabelle och Adam på donken. Mötte upp Jesper och Max och gick till parken. Tog en drink och blev otroligt trötta så vi bestämde oss för att åka hem. Tog taxi och somnade i famnen på min finaste. 

RSS 2.0