Facebook

Facebook-statusar. Jag irriterar mig på dem. (Okej inte alla) Jag förstår inte varför människor envisas med att skriva om saker som inte händer/ inte kommer hända. Som "Idag har jag inte gjort någonting alls." Eller "Har inte tvättat idag, alla tvätt-tider var slut."

För att inte tala om alla kliché-statusar om regnbågar, dörrar som öppnas/stängs och brustna hjärtan. Som "Och du kan fortfarande inte se mig, trots att du har stulit mitt hjärta" Haha. Ibland alltså.





Monday

Bra start på veckan. En ovanligt lugn och kort dag på jobbet. Till följd av mys framför en shopaholics bekännelser och nu på kvällen en sminkkurs hos Mary Kay med mamma. Och med det säger jag god natt!

Can we pretend that airplanes In the night sky Are like shooting stars. I could really use a wish right now.




bilder: vanillascented.freshnet.se

"I like my money where I can se them. Hanging in my closet" - Carrie Bradshaw

Folk tycker att man är sjuk när man blir lycklig av att köpa kläder. Undrar vad folk tänker om en när man blir lyrisk av att se någon annan köpa det rätta plagget..

Dagens humör: Lyrisk


And you will laugh your way through life


bilder: vanillascented.freshnet.se


Precis som förut; när vi i hemlighet skrev våra förnamn, tillsammans med deras efternamn.

Efter en fika ikväll med tjejerna påmindes jag om hur mycket jag älskar mina vänner.

Det är skrämmande hur fort tiden faktiskt har gått, när man börja prata minnen om hur vi frågade chans åt varandra på de killar vi var kära i. Vem som höll vem i handen på discot i bamba eller hur vi skrev kärlekslistor på vilka som var snyggast i klassen. Minnen av händelser som snart är tio år gamla och som inte alls känns speciellt långt borta.


Home baked

Vet inte hur länge jag har sagt att "Jag ska börja sy!". Men på något sätt har det liksom aldrig blivit av. Tills ikväll. Det ser kanske inte speciellt mycket ut för världen och speciellt avancerad var den ju inte heller. Men har jag dubblat utbudet av kjolar i garderoben i alla fall. God natt!


What's the point of doing anything If you'll never know this

De senaste dagarna har spenderats med Hanna och Vanessa över en frukost på Egg n Milk, i Vanessas underbara pool eller i stan. I gårkväll firades fina Sheila som fyllt nitton (Grattis hjärtat!) och idag har jag och älsklingen bara myst och kollat i affärer. Nu är planen att somna fort som f*n och få bort huvudvärken tills ikväll. Då blir det förhoppningsvis utgång med tjejerna.


Har ni sovit gott lovers?

Okej, nu börjar det bli lite överdrivet. Om det inte är att jag springer ifrån en man som ska mörda mig med en yxa, så försöker jag rymma från ett fängelse men vakthundarna äter upp mig. Om inte.. jag är med i en lek som går ut på att man ska döda varandra. I natt hade de styckat mig till en laxfilé? Jag måste kolla upp min drömmar. Någonting lär ju vara fel på mig.

RSS 2.0